Over ons

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een Groninger aannemers - restauratie en molenmakersbedrijf met jaren ervaring met het restaureren van monumentale molens en gebouwen. Daarnaast zijn wij als aannemer actief op het gebied van nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud.

Ook hebben wij nog een afdeling las-en smeedwerk welke zich bezig houd met het fabriceren en leveren van alle voorkomende constructie, las-en smeedwerk.

Onze werkzaamheden vinden vooral plaats in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe, en in het noorden van Duitsland.

Onze bedrijfshal is gevestigd op het industrieterrein aan de Eextahaven te Heiligerlee. Wij beschikken over een uitgebreide hout- en metaal bewerkingsafdeling voor alle voorkomende werkzaamheden. Onze bedrijfshal is voorzien van een extra grote toegangsdeur (8m x 5,5m) speciaal voor fabricage en restauraties van diverse projecten. Ook is onze bedrijfshal voorzien van een hydraulisch hefsysteem speciaal ingericht voor reparatie en restauratie van zware en grote projecten, het hefsysteem (hefvermogen tot 25 ton) is zo uitgerust dat speciaal transport de objecten kan lossen en laden, voor diverse projecten zowel in binnen- en buitenland. Daarnaast hebben wij in onze bedrijfshal een loopkat systeem met een elektrische kettingtakel van 3,2 ton.

Tevens beschikken wij over een zelfrijdende hoogwerker met een werkhoogte van 32 meter.

Het team

Ons team bestaat uit vijf vakmensen met elk hun eigen specialiteit. Hierdoor kunnen wij veel diverse werkzaamheden uitvoeren op het gebied van hout en metaal. Onze medewerkers hebben veel ervaring en denken met de klant mee. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop!

Historie

Molema V.O.F kent een lange historie in de molenbouw. Bent u nieuwsgierig naar de historie van ons bedrijf? Klik dan op ''Lees meer''

 

 

Lees meer

Onze werkzaamheden

Onze werkzaamheden zijn heel divers. Van een dakkapel bij u thuis tot een complete molen. Benieuwd naar onze werkzaamheden? Klik dan op "Lees meer''

 

 

Lees meer

Onze projecten

Wij voeren onze projecten uit in zowel binnen als buitenland. Bent u benieuwd naar onze recente projecten? Klik dan op ''Lees meer''

 

 

Lees meer

Translate »