Onze werkzaamheden

Molenbouw

Wij zijn een echt molenmakersbedrijf en restaureren en onderhouden met jarenlang ervaring en veel vakmanschap authentieke wind en watermolens in binnen en buitenland. Ook het bouwen van een compleet nieuwe molen is voor ons geen enkel probleem.

Op het gebied van metaal fabriceren wij alle metalen molen onderdelen, zoals molenroeden.

Bekijk onze molenbouw projecten

Verbouw

Naast de molenbouw zijn wij ook aannemersbedrijf met veel ervaring in nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud. Wij zijn aangesloten bij bouwgarant, het keurmerk in de bouw!

We helpen u graag met het realiseren van uw woonwensen. Als het gaat om bijvoorbeeld en aanbouw aan uw woning, het plaatsen van een dakkapel, of een nieuwe badkamer, neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

 

Bekijk onze verbouw projecten

Nieuwbouw

Naast verbouw voeren wij ook nieuwbouw werkzaamheden uit. Wij zijn voorzien van het Bouwgarant keurmerk. Neem contact met ons op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Bekijk onze nieuwbouw projecten

Houtbouw

U kunt ook bij ons terecht voor alle voorkomende houtbouw werkzaamheden. Zoals het realiseren van uw nieuwe veranda, overkapping, carport, schutting, hekwerk of tuinhuis. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Bekijk onze houtbouw projecten

Restauratie

Ook restaureren wij oude en monumentale gebouwen zoals kerken, klokkenstoelen, woningen en boerderijen op authentieke wijze met traditionele houtverbindingen. Wij gebruiken altijd kwalitatief historisch verantwoord materiaal zoals bijvoorbeeld eikenhout.

 

Bekijk onze restauratie projecten

Schilderswerkzaamheden

Ook zijn wij gespecialiseerd in het reinigen en schilderen van molens en andere hoge gebouwen. Met onze eigen hoogwerker met een werkhoogte tot 32 meter is hoogte voor ons geen probleem. Als molenmakers weten wij hoe we een molen bedienen moeten. Hiervoor zijn wij tevens ook gediplomeerd. De molenaar hoeft bij ons niet aanwezig te zijn om bijvoorbeeld de wieken te kunnen draaien voor het reinigen of schilderswerkzaamheden.

Daarnaast verrichten wij ook bij particulieren schilderwerk en/of houtrotsanering aan  bijvoorbeeld uw woning.

 

Bekijk onze schilderwerkzaamheden

Metaal

Wij beschikken over een uitgebreide metaalafdeling. Hier voeren wij onder andere constructie- en smeedwerk uit. Ook voeren wij laswerkzaamheden uit waarbij de volgende lasmethodes gebruiken:  Elektrisch lassen, MIG/MAG lassen en TIG lassen  (rvs en aluminium)

Op het gebied van molenbouw fabriceren wij alle metalen onderdelen, zoals molenroeden.
Daarnaast kunt u bij ons terecht voor klein mechanisatie reparaties.

Bekijk onze metaal projecten

Translate »